Oferim als nostres clients SOLUCIONS per a l’edició, gestió, publicació i distribució digital de continguts musicals. Un servei integral per a editorials, compositors, discogràfiques, intèrprets i grups de música, institucions culturals (arxius i fons documentals), tendes en línia, desenvolupadors d’apps, etc.

Oferim les eines i els coneixements per tal que els nostres clients puguin distribuir en línia els seus continguts digitals de la forma més segura per a ells i més ràpida, eficaç i confortable per als usuaris finals.

Per això hem desenvolupat una plataforma en línia de gestió, distribució i venda de continguts digitals musicals. Aquesta plataforma inclou un repositori digital, que compleix estàndards reconeguts internacionalment (Dublin Core).

Tan fàcil com pujar-se el contingut digital, omplir la fitxa corresponent i decidir a través de quins canals vols que es distribueixi: els teus (la teva pàgina web, els teus apps, etc.), els nostres (portals i apps especialitzats desenvolupats per Notes in Cloud) o els de tercers que estiguin interessats a comercialitzar els teus continguts.

ELS NOSTRES CLIENTS

Tenim serveis i productes per a tot el sector de la música: editors, compositors, grups de música, fons documentals, desenvolupadors, etc.

EDITORIALS

Donem una solució integral per a la digitalització, emmagatzematge, catalogació i distribució digital del seu fons editorial.

COMPOSITORS

Trobaran les eines que els permetran emmagatzemar al núvol les seves obres, amb una gestió eficaç de còpies de seguretat i tot un món de possibilitats per a la distribució i comercialització digital de les seves creacions.

ARXIUS I FONS

Oferim tot el que necessiten per a fer accessible en línia els seus fons: des de la digitalització fins a l’accés o comercialització en línia.

AGREGADORS

Ven les teves partitures, llibres o àudios a les tendes digitals més grans del món. Prova-ho amb el nostre servei d’agregació de continguts digitals.

GRUPS DE MÚSICA

Oferim serveis a mida de les seves necessitats que van des de la codificació escrita dels seus temes fins a la distribució en línia de les seves gravacions i partitures.

DISCOGRÀFIQUES

Donem una solució integral per a la digitalització, emmagatzematge, catalogació, distribució digital del seu fons editorial, streaming, etc.

TENDES EN LÍNIA

Els millors continguts musicals dels clients de Notes in Cloud estan al teu abast perquè els posis a disposició dels teus clients.

DESENVOLUPADORS

Proveïm els teus continguts i dades a través d’una API Rest amb els quals puguis desenvolupar totes les aplicacions que desitgis.