Proporcionem la plataforma com un producte, que ofereix un conjunt de serveis als nostres clients, obrint canals especialitzats de venda i distribució dels seus productes; a més, proporcionem una eina de treball col·laboratiu per a editorials i autors per tal de facilitar l’edició musical. A tot això s’hi suma una interfície de programació aplicació (API) de creació pròpia que integra i gestiona els diferents components open source de la nostra plataforma; oferim la possibilitat de crear aplicacions i noves funcionalitats per a comercialitzar els serveis de la plataforma i els productes dels nostres clients. Oferim un repositori central de publicacions, complint estàndards reconeguts internacionalment, per a la cerca i classificació d’obres musicals. Els nostres serveis estan destinats al mercat empresarial editorial musical de forma global; oferim una utilització de les TIC de forma eficient a través del nostre producte, perquè així puguin centrar el seu focus en l’edició, sense preocupar-se per la tecnologia utilitzada.

  • Gestor de continguts

Desenvolupat a partir de CakePHP, proveeix d’una senzilla i a la vegada potent eina de publicació, així com gestió de metadades sobre obres materials de venda.

  • Repositori digital

Integració personalitzada del repositori digital més usat a internet, Fedora Commons, destinat a proveir d’una comunicació especialitzada entre màquines.

  • Repositori digital

Implantació d’una API Rest sota autenticació OAuth 2.0 complint estàndards de connectivitat basats en les últimes tecnologies.

  • Proveïdor d’identitat

Posada en marxa d’un sistema d’autenticació distribuït OpenID per a la creació d’una comunitat al voltant de l’àmbit musical.

  • Recopilació estadística

Utilització d’eines de softwate lliure com ara Piwik per a oferir als nostres clients variables amb les quals mesurar l’impacte de les seves obres en el públic.

  • Infraestructura

Tot el que s’ha descrit anteriorment implantat per a oferir el millor rendiment possible en unes infraestructures de servidors i serveis com ara Apache Tomcat, Nginx, php-fastcgi, APC, Varnish, NagioS…