MEMBRES DE L’EQUIP

FRANCESCA GALOFRE MORA
FRANCESCA GALOFRE MORACEO & Co-founder
Professora superior de música. Postgrau en creació de materials didàctics per a entorns virtuals d’aprenentatge (EVA), postgrau en tècnic de formació a distància, assignatures d’empresarials a la UOC. Autora de més de 50 títols per a la didàctica musical. Fundadora i directora de DINSIC Publicacions Musicals, S.L., presidenta del GEMC (Gremi d’Editorials de Música de Catalunya). Entusiasta de les TIC.
DANIEL MASO BEL
DANIEL MASO BELContent manager & Co-founder
Maquetador musical amb llarga experiència en aquest camp, amb encàrrecs de DINSIC Publicacions Musicals, Banda Municipal de BCN, Capella Reial de Catalunya, entre d’altres. Ha realitzat estudis de música, tècnic auxiliar de disseny gràfic i informàtica, i des de l’aparició del Mc ha estat vinculat a la maquetació musical formant part del CIMA, Departament d’Informàtica Musical de l’AULA de Música Moderna i Jazz, departament pioner en aquesta tecnologia.
GLEN CALIBA RAMOS
GLEN CALIBA RAMOSWeb developer
Programador i desenvolupador informàtic amb experiència en projectes relacionats amb el món de les aplicacions webs. Ha realitzat els estudis d’enginyeria superior en informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya i el Grau professional de música especialitzat en piano al Conservatori del Bruc de Barcelona.


ALBERT BALADA
ALBERT BALADAWeb developer
Programador, analista i gestor de projectes informàtics freelance. Més de 11 anys d’experiència professional en desenvolupament web, mòbil i d’escriptori, especialitzat en disseny i arquitectura de programari. Enginyer tècnic per la Universitat Oberta de Catalunya.
ORIOL CAPDEVILA
ORIOL CAPDEVILAiOS developer
Analista i programador informàtic especialitzat en desenvolupament d’aplicacions mòbils. Experiència de 6 anys en aplicacions per a dispositius iOS treballant en grans companyies internacionals i com a freelance. També amb experiència en aplicacions per a Android. Estudis superiors realitzats a la Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú.


TAMBÉ HAN ESTAT MEMBRES DE L’EQUIP

ANDRES CAMPANARIO
ANDRES CAMPANARIOCTO & Co-founder
Analista i programador informàtic amb una trajectòria professional de dotze anys en el món professional de les TIC. Desenvolupador de sistemes de comerç electrònic, intranets i eines d’e-learnig. Especialista en software lliure, integració de serveis de tercers i administració de sistemes informàtics.
PETER JOHN BACCHUS
PETER JOHN BACCHUSContent manager & Co-founder
Peter Bacchus (1954-2016) va ser professor superior de música, flautista solista i va realitzar nombroses actuacions amb prestigioses orquestres. Va ser fundador i director artístic del Grup 21 (BCN), conjunt instrumental especialitzat en música contemporània. Com a compositor, va realitzar encàrrecs per a diverses institucions, així com algunes obres publicades per DINSIC Publicacions Musicals, S.L. Va exercir com a docent en prestigioses escoles de música als Estats Units i a Barcelona. Els últims anys, també va dirigir una orquestra juvenil per a la inserció social i cors de centres cívics de la tercera edat. Era expert en programes de so, investigador de programes pedagògics de software online per a l’ensenyament de la música. Va ser soci fundador de Notes in Cloud i tècnic en gestió de continguts a l’empresa fins al darrer moment.
TOMÀS GENÍS
TOMÀS GENÍSTranslator & content manager
Graduat en Filologia Anglesa i Diploma universitari en Sonologia, combina la cada cop més llarga experiència en ensenyament de l’anglès amb la traducció i correcció lingüística. Amb un extens rerefons musical, dedica també gran part del seu temps l’associacionisme de base voluntària com a responsable internacional d’una associació amb prop de 20.000 membres a Catalunya.


FREDERIC MONTES QUILES
FREDERIC MONTES QUILESCIO & Co-founder
Gestió tècnica i d’equips de desenvolupadors amb metodologies àgils. Emprenedor de filosofia Lean startup amb més de 15 anys d’experiència en entorns web i mòbil i plataformes de desenvolupament Open Source. Cantant líric amateur i amant de la música.
MARTI FERRER
MARTI FERRERCMO & Co-founder
Professor superior de música. Director de cors i orquestres al conservatori de música de Tarragona. Corrector i supervisor de partitures corals i orquestrals, així com les seves gravacions. Assessor en repertori simfònic i coral per a diferents editorials. Tècnic en informàtica de gestió. president del Moviment Coral Català, responsable de la Mediterranean Office for Choral Singing, membre del Board de l’European Choral Association – Europa Cantat i del Euro–Arab Youth Music Center the Chipre.