AVÍS LEGAL – WWW.NOTESINCLOUD.COM

Informació. www.notesincloud.com (aquest “Lloc Web”) és un lloc web de Digital Sheet Music, S.L. (“Notes in Cloud” o “Nosaltres”), una empresa amb domicili a Barcelona, Gran Via de les Corts Catalanes, 529 – 08011 Barcelona, proveïda de C.I.F. B67234641, i inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, al volum 46452 Foli 37 Fulla 520462 Secció General Inscripció 1

Podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic: [email protected]

Contingut del Lloc Web. Digital Sheet Music, S.L. és titular o llicenciatària de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial relatius al contingut del Lloc Web. L’accés al Lloc Web i/o serveis i el seu us no implica cap cessió de tots o part d’aquests drets.

En virtut del que s’ha dit aquí dalt, l’Usuari acorda no utilitzar a títol enunciatiu i no limitatiu la informació, les partitures musicals i els textos inclosos al Lloc Web, les nostres marques registrades, noms comercials, logotips, noms de domini, altres aspectes distintius de les marques o qualsevol material subjecte a drets d’autor o associat amb els nostres serveis sense el nostre consentiment. En particular, l’Usuari es compromet a no reproduir (mitjançant descàrrega o “scraping” o similar) ni distribuir, comunicar al públic ni transformar els continguts disponibles al nostre Lloc Web.

Enllaços. El nostre Lloc Web inclou vincles a pàgines d’Internet de tercers. No realitzem cap mena de manifestacions ni assumim cap mena de responsabilitat sobre aquests llocs. Així mateix, no tenim cap control sobre aquests. Qualsevol contingut de tercers o vinculat a una pàgina web de tercers s’inclou a efectes merament informatius.

Sense garantia. Llevat que així ho estableixi la legislació aplicable d’obligat compliment, l’ús que l’Usuari faci del Lloc Web, incloent-hi de qualsevol contingut, informació o funcionalitat continguda al mateix, s’ofereix “tal qual” i “segons la seva disponibilitat” sense declaracions o garanties de cap mena, tant explícites com implícites, incloent-hi, a títol enunciatiu i no limitatiu, les garanties implícites de comerciabilitat, idoneïtat, per a un fi determinat i no violació. Notes in Cloud no garanteix la inexistència d’interrupcions o errors en l’accés a aquest Lloc Web o als continguts o serveis d’aquest, ni que aquest es trobi actualitzat o lliure de virus ni de qualsevol altre element que pugui produir alteracions al seu sistema informàtic.

Disponibilitat. Notes in Cloud es reserva, sense necessitat de previ avís i en qualsevol moment, el dret a suspendre temporalment l’accés al Lloc Web i a realitzar les modificacions que consideri oportunes, en els serveis o informacions ofertes, en la presentació o localització de les mateixes i en les presents Condicions.

Política de Privadesa. Totes les dades de caràcter personal recollides a través del Lloc Web, en particular dels subministrats pels usuaris registrats en realitzar accions en aquest Lloc Web, es tracten d’acord amb la Política de Privadesa del Lloc Web.